Home » 2024 » Září

Monthly Archives: Září 2024

Archiv

Zpátky do školy

Prázdniny utekly jako voda a společně s žáky jsme se opět setkali na půdě školy a zasedli do školních lavic. Někdo se do školy těšil více, někdo méně, ale všichni jsme se zde potkali rádi. Měsíc září jsme věnovali především adaptačním aktivitám. Hned ze startu jsme si společně povídali o prázdninách, vzájemně jsme si sdělili své zážitky a také to, co očekáváme od nového školního roku. To jsme následně také sepsali a vytvořili si tak první výzdobu do třídy s názvem Můj nový školní rok.
V rámci prevence a bezpečné cesty do školy jsme s žáky zabrousili do oblasti dopravní výchovy a zopakovali jsme si dopravní značky, pravidla silničního provozu a také jsme si připomněli důležité informace, které se nás jako chodců, případně cyklistů týkají a které je třeba znát.
Adaptační měsíc jsme završili školou v přírodě, kde jsme strávili 4 dny v krásném prostředí Jeseníků, respektive Karlova pod Pradědem. Během těchto dnů žáci zažili spoustu nezapomenutelných okamžiků. Touto akcí jsme ve IV. A. završili náš „seznamovací“ měsíc a nyní už se naplno pustíme do práce jako jeden tým! /IK/